You are currently viewing For så Wit Sitrus Krystallwit
  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:2019-07-18
  • Inläggskategori:Blog / Veteöl

For så Wit Sitrus Krystallwit

Idag först tåg, Flåmsbanan, till toppen av berget. Därefter vandring tillbaks, 5.30 timmar. Blir helt slagen av den natur som omger mig på dessa timmar, helt klart det mest uppseendeväckande och fantastiska jag någonsin varit med om. Som sagt, är på vandringsresa i Norge på 1 vecka, och har fått med mig att Norge är ett fantastiskt land med helt blow me away natur och vyer.

Ölen är från lokalt bryggeri där jag just nu befinner mig, Aegir bryggeri i Flåm. Ölen är en variant av Wit. Smaker av citrongräs, citronzest och aprikos. Klart är att det är citrus och asiatiskt som gäller. Även lite artificiell smak, lite touch av parfymfabrik.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer