You are currently viewing Korn-vins ale

Korn-vins ale

Ska erkĂ€nnas, Ă€r inget stort fan av denna genre, och har aldrig sĂ„ varit. Ärligt sĂ„ kan jag inte svara varför 😳 men skam den som ger sig, jag menar att all öl och dess genre förtjĂ€nar att upptĂ€ckas 🙄

Detta Ă€r en öl frĂ„n ett bryggeri som jag uppskattar, kvalitetsöl som oftast, om inte alltid 🙂 Bryggeriet Ă€r NĂ€rke kulturbryggeri! Ölen Ă€r en Barley wine pĂ„ 9% till pengen 59 kronor för 50 cl.

HÀrlig doft, gÄr inte sÀga annat. Mycket slÄss om utrymmet, det verkar lovande. Har en viss sötma, tydlig torkad frukt och sen kommer de pÄ rad. Nougat (fÄr hjÀlp med den), choklad, apelsinzest, dadlar och nÄgot mer som tyvÀrr slinker undan.

Hmm, hur ska jag klara mig undan denna förklaring 🙄 vi gĂ„r rakt pĂ„, wow pĂ„ den! Detta var en öl som jag verkligen gillade, men det var ju en Barley wine?! Men som sagts, all öl och genre förtjĂ€nar en upptĂ€ckt. Nu har jag upptĂ€ckt den. Kommer definitivt prova mer Barley wine framöver, var sĂ„ sĂ€ker 😋

Övrigt: Bilden bakom ölen har dottern mĂ„lat, Ă€ven ett wow pĂ„ den 👍

Tomas

Beermatchs skarpa hjĂ€rna! Gillar och provar allt inom öl. Öl Ă€r en dryck som ska upplevas, men varje sort och tillfĂ€lle Ă€r unikt i sig sjĂ€lvt. Att pröva sig fram Ă€r att stĂ€ndigt stĂ„ inför en resa i förĂ€ndring, men den Ă€r vĂ€l vĂ€rd att vara med pĂ„ och uppleva. VĂ„ga prova sĂ„ upptĂ€cker du ocksĂ„ nytt!
Abonnera pÄ kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
4 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer