You are currently viewing Tama-No-Megumi
Tama No Megumi en japansk öl på beermatch.se

Tama-No-Megumi

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Ale / Blog

Svårt redan från allra första början att få grepp om denna öl. Undrar varför? Kan det bero på att jag inte kan läsa? Eller beror det på dess historia som är utanför vad jag är van vid?
Ok, ska vara den första att erkänna så ni får informationen direkt från källan. Jag har beställt denna APA direkt från Tokyo i Japan. Vän har varit där på semester, som visst var något utöver det vanliga. Har sagt det tidigare, gillar att prova utanför det ordinarie ibland. Men hur smakar en APA från Asien kan man undra?
Den smakar ok, dock lite svag i doft såväl som smak, och styrkan är påfallande lik en 2,8% eller en svag 3.5% fast den enligt info ligger på en bit över 5 %. Dock inte fel som törstsläckare, men det stannar nog där. Inte helt enkelt att söka rätt på information om denna, flaskan innehåller ju nästan bara massa konstiga tecken ?

Tomas

Beermatchs skarpa hjärna! Gillar och provar allt inom öl. Öl är en dryck som ska upplevas, men varje sort och tillfälle är unikt i sig självt. Att pröva sig fram är att ständigt stå inför en resa i förändring, men den är väl värd att vara med på och uppleva. Våga prova så upptäcker du också nytt!
3 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer