Stranger than fiction

Stranger than fiction

Kanadensiska Konstnärsbryggeriet Collective Arts satsar som vanligt på design och denna burk är ett fint exempel om än svårt att fota. Matt Duffin heter mannen som skapat denna lampöl. Porter är ingen favorit men är ändå nyfiken på denna då bryggeriet håller hög klass. Totalsvart och lite kolsyra märker man direkt. Kaffe med choklad är väl huvudsmaken men jag kan sakna lite mer beska. 5.5% är styrkan så jag kanske inte ska förvänta mig mer? Lite besviken trots allt.

Ulf

Ja det här med ölintresset har ju ökat och kul för de andra att de har tagit med en kille som kan höja nivån. Jag gillar ipa som många andra men försöker bredda min kompetens och är öppen för att prova många öl. Det finns även ett stort intresse för film, musik och välmående.
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer