Du visar för närvarande Organic smash – Revolver Harry
Organic smash, Revolver Harry
  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:2019-07-13
  • Inläggskategori:Blog / Ipa

Organic smash – Revolver Harry

Tydlig doft av bröd när du häller upp en revolver Harry dipa. Dubbel ipa för er som undrar. Det är Organic smash brewery från Hälsingland i Gävleborgs län som gjort dipa:n.

Det här är en lite mer grovarbetar dipa. Ser hamnarbetare och skogshuggare framför mig är jag tar mina klunkar. Ursäkta mig nu men det här är en manlig öl. Smakerna är på det basala planet. Lite gorillanivå om jag säger så. 😁
Tydlig beska! Grovt bröd med ingefära känns det som. Tropiska frukter säger Systembolaget men det känner inte jag. Snarare kola, kåda, jäst, smör. Det är en mustig öl! Fyller hela munnen!  Nu kommer grape också tillsammans med beskan. Organic smash säger själv att de vill ha tydliga och enkla smaker. Får inte vara en röra av smaker och ur den synvinkeln har de lyckas riktigt bra!
Det här är en ekologisk ofiltrerad imperial IPA på hela 8,8%.
3 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer