Gentle Giant

Gentle Giant

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer
  • Inläggskategori:Blog / Ipa

Blir riktigt nyfiken när ett nytt släpp på SB innehåller en DIPA på 8% för 35 kronor. Och att det sedan är ett samarbete mellan Beerbliotek, Collective arts och All in brewing gör ju inte intresset direkt mindre 🤓

Föga förvånande så kommer humlen och beskan direkt på. Beskan är tydlig men ändå mer balanserat lågmäld och nedtonad, mer än vad jag förväntade mig. Verkar som att den fått en order att veta sin plats och inte ta över för mycket 😳 positivt men också inte väntat!

Annars är det en resa i den tropiska världen, på ett fint och trevligt sätt. Lite lagom josig på ett nice fördelaktigt sätt. Sticker inte iväg, men allt finns där balanserat väl med varandra.

En mycket fin öl som jag gissar kommer gå åt i jämn och fin takt i försäljningen på SB. En öl som fångar upp en bred massa snarare än utvalda delar av konsumenten. Men, jag står gärna i kön enbart för att inhandla denna på SB, men skynda, för den kommer ta slut 😜

 

Tomas

Beermatchs skarpa hjärna! Gillar och provar allt inom öl. Öl är en dryck som ska upplevas, men varje sort och tillfälle är unikt i sig självt. Att pröva sig fram är att ständigt stå inför en resa i förändring, men den är väl värd att vara med på och uppleva. Våga prova så upptäcker du också nytt!
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
2 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer