You are currently viewing A Moment of Clarity
A Moment of Clarity

A Moment of Clarity

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blog / Ipa / sommaröl

Fruktig tät färg som färg av apelsin, citron, och säd. Underbar apelsingrapedoft. Skumhatten ligger kvar länge. Får en spontan känsla av cumulusmoln i mitt glas. Vackert!
Frisk lätt grapesmak, svagt kolsyrad, svag beska, maltig och hongunslen smak. Anar vi grässmak här? En fin IPA! Perfekt till grillad kyckling eller väl kyld till sen eftermiddag i solen.

Här har ni en IPA som gott och väl kan vara en kompletterande öl i kylskåpet bredvid husets sedvanliga lager. Schysst alkoholhalt 4,7%, schysst pris? Nja, 26 kr men fantastiskt doft och smak.

Insåg plötsligt att det är väldigt gott att leva. Gräs mellan tårna, god session IPA i handen, en nytvättad bil och det regnar inte, det är klarblå himmel.
.

Per

Lite av en vete-och lagerdrickare. Gulorange öl speglar även intresset för ljusa sommardagar, stränder och Österlen. Ale och Ipa är också något som väcker intresse och dricker det numera oftare än lager. Erbjuds jag syrligöl får ofta grannen dricka upp det. Har fått upp ögonen för DIPA; Stout & Porter vilket är underbart!
3 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer