You are currently viewing All Summer In A Day

All Summer In A Day

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:4 kommentarer
  • Inläggskategori:Blog

Zagovar Brewery från Moskva får chansen att visa upp sig på Backen. Spännande att få smaka denna josfärgade suröl. Sältan är påtaglig och toner av ananas. Upplevelsen är att jag känner mig frågande? Är den god eller bara konstig? Men jag kommer inte riktigt överens med smakerna. Konstig på ett litet ocharmigt sätt. Inte min kopp te. Kul att ha testat men inte mer.

Ulf

Ja det här med ölintresset har ju ökat och kul för de andra att de har tagit med en kille som kan höja nivån. Jag gillar ipa som många andra men försöker bredda min kompetens och är öppen för att prova många öl. Det finns även ett stort intresse för film, musik och välmående.
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
4 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer