White Russian Nitro

White Russian Nitro

Konflikt redan vid starten 😳 öppnar upp burken och möts av, vanilj och mjölkchoklad. Ok, vaniljen Ă€r ju inget konstigt i denna genre, men den Ă€r fasligt mjuk och kanske lite intetsĂ€gande.

HĂ€ller upp den, och nu blir det Ă€n mer konstigt, hĂ€r kommer en mjuk krĂ€mig och ljust mjukbrunt i glaset. Vad hĂ€nder? Vart ska detta ta vĂ€gen? Vet inte om fĂ€rgen riktigt kommer fram i bilden 🙄

Smakar, och nu Ă€r det fullĂ€ndat, konflikten alltsĂ„ 😹 Söt mjölkchoklad, likasĂ„ i vaniljen, och sĂ„ lite mjuk intetsĂ€gande kaffe och kola. SĂ„g den inte komma!

Först och frÀmst, det Àr ingen dÄlig öl, det Àr inte det min recension vill sÀga, men det blev inte alls som jag tÀnkte mig att denna öl pÄ 8.9% skulle bÀra med sig. Alkoholen Àr vÀl insmord, kÀnns inte mycket av den, och kanske inte heller sÄ mycket av den förvÀntade ölen. Men en stund senare Àr denna smörjelse uppdricken, och det kÀnns ÀndÄ ok trots allt. VÄga, och det blir en rund och mjuk upplevelse.

Vet inte om det finns sedan tidigare, men annars finns den nu, öl och Baileys i samma burk. Det Ă€r ju inne att finna nya kombinationer nu för tiden đŸ€“

Tomas

Beermatchs skarpa hjĂ€rna! Gillar och provar allt inom öl. Öl Ă€r en dryck som ska upplevas, men varje sort och tillfĂ€lle Ă€r unikt i sig sjĂ€lvt. Att pröva sig fram Ă€r att stĂ€ndigt stĂ„ inför en resa i förĂ€ndring, men den Ă€r vĂ€l vĂ€rd att vara med pĂ„ och uppleva. VĂ„ga prova sĂ„ upptĂ€cker du ocksĂ„ nytt!
Abonnera pÄ kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
2 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer