Viking Gold Lager
Viking Gold, Lager, island

Viking Gold Lager

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:1 kommentar
  • Inläggskategori:Blog / Lager

Jag öppnar upp den sista ölen av min session med isländska öl. En 5.6% som är deras bästsäljare sedan slutet 90-tal. Den är stabil och känns fräsch och den bästa av de senast provade öl från denna provins. Du får beska och ett avslut åt aningen lite honung. Gold har vunnit Gold i flera öltävlingar och turisterna på ön är tokiga i Gold. Ett öl som för mig är helt ok och jag dricker den gärna välkyld igen.

Ulf

Ja det här med ölintresset har ju ökat och kul för de andra att de har tagit med en kille som kan höja nivån. Jag gillar ipa som många andra men försöker bredda min kompetens och är öppen för att prova många öl. Det finns även ett stort intresse för film, musik och välmående.
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer