Very big moose
Very big moose

Very big moose

En tillfällig nyhet på SB, vi testar så får vi se om vi köper grisen i säcken eller inte ? bryggeriet är Brewdog, lovar gott.
En väldigt balanserad och samtidigt nyanserad öl, även en tydlig söt smak möter mig, men också med touch av rostat kaffe och massor mörk choklad. Men jisses, det tar ju inte slut ännu, kommer mer hela tiden ? massor vanilj, mörk kavring, nötter (älskar nötter), lakrits (älskar lakrits). Är inte så förtjust i katrinplommon, men tror nog att det finns här minsann, och det gör inget ?
Nämen tametusan, vågar nog utse denna till pallplats i denna genre, en riktigt god öl som sannolikt skulle fått minst 9 av 10 om jag skulle ge ett betyg, och det gjorde jag ju minsann precis. Sablar vad god den är ? låt den inte ta slut, låt glaset ha kvar innehåll. En utmanare till Neo mudcake 24/7!
Ni som gillar öl: KÖP ?
Spelet i bakgrunden? Ett strategispel som heter Carcasone, riktigt härligt spel. Vem som vann, ni som läst min profil vet ?

Tomas

Beermatchs skarpa hjärna! Gillar och provar allt inom öl. Öl är en dryck som ska upplevas, men varje sort och tillfälle är unikt i sig självt. Att pröva sig fram är att ständigt stå inför en resa i förändring, men den är väl värd att vara med på och uppleva. Våga prova så upptäcker du också nytt!
4 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer