To Øl House of Pale
House of Pale

To Øl House of Pale

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer
  • Inläggskategori:Ale / Blog

To Øl brukar imponera men fina saker och denna burk för 30 kronor ser snygg ut. Det går igång med en beska med lite inspel av juice och visst är den lättdrucken och efter ett dopp i poolen så smakar den kalas i solen. Stabil av Mosaic och Simcoe som inte sticker ut på något sätt vilket gör den lite opersonlig. Mina förväntningar av smakerna uppfylldes inte helt men ok blir väl min bedömning.
Fakta från bryggeriet hemsida:
To Øl grundades av Tobias Emil Jensen och Tore Gynther som under gymnasietiden fick möjlighet att brygga öl i sin skola. 2010 lanserade de sin första kommersiella öl, Overall IIPA, som snabbt gjorde succé. Idag jobbar de som fantombryggare och har vunnit många priser för sin öl på bland annat Stockholm Beer & Whisky Festival. To Øl har som mål att göra kraftiga öl som är fulla med smak och karaktär. De uppmärksammas ofta för sin kvalitativa bryggningsstil och siktar själva på att, inom en snar framtid, brygga den bästa ölen i världen.

Ulf

Ja det här med ölintresset har ju ökat och kul för de andra att de har tagit med en kille som kan höja nivån. Jag gillar ipa som många andra men försöker bredda min kompetens och är öppen för att prova många öl. Det finns även ett stort intresse för film, musik och välmående.
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
2 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer