You are currently viewing Stone Double Bastard Ale
Double bastard

Stone Double Bastard Ale

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Ale / Blog

Det här var en svår djävul!
Är på hela 11%, och för svindyra 89 spänn får du en flaska på 650ml. Ja tjena alltså…
Läcker färg på skummet dock, nästan svart, gulvit skum, krämig snyggt.

Dominerande beska i smak, mustig brunsocker smak, oj den här känner jag igen. Har vi haft denna på en ölprovning förut? Ale som har en beska som ockuperar munnen. Doft av malt! Smak av kassavarot tror jag, som är både söt och nötig. Mörk choklad, kryddstark eftersmak djupt i svalget. Svartpeppar så det skriker. Konjak absolut, kanske whiskey. Varningen på baksidan befogad: “DO NOT buy this bottle…” , Bara utvalda kan dricka den och jag känner mig som den sista i klassen som väljs till lag två här.

Kan lagras till oktober 2024. Muskotnötsmak ska finnas men var? Temperaturen ökat lite. Sötman och beskan lika dominerande, maltsmak tittade förbi nu. Humle, oj den här kommer Tomas och Henrik gilla. Är det kokosnöt och terpener dvs lukt av trä och tjära. Kryddig igen uah! Alkosmaken slår faktiskt igenom och vet inte om det är till fördel.

Det här är ingen sällskapsdryck!
Den här ska du dricka när du har fuck off – kapital.
Det vill säga, så gott om pengar på kontot att det inte spelar någon roll vem du ber fara åt helvetet, när du väl blir förbannad.

Per

Lite av en vete-och lagerdrickare. Gulorange öl speglar även intresset för ljusa sommardagar, stränder och Österlen. Ale och Ipa är också något som väcker intresse och dricker det numera oftare än lager. Erbjuds jag syrligöl får ofta grannen dricka upp det. Har fått upp ögonen för DIPA; Stout & Porter vilket är underbart!
3 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer