Stigbergets Lumor

Stigbergets Lumor

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:3 kommentarer
  • Inläggskategori:Blog / Ipa

Alla har vi lyssnat på musik, och fått känslan att detta är bra och vi lyssnar gärna igen. Men kanske ibland svårt att säga varför du vill lyssna igen. Denna öl, Imperial IPA från Stigbergets, 9% för 49:- ger precis samma känsla. Trodde att all musik var skriven, men så hände det, det kom en nice feeling. Precis så är det med denna öl 😳 känns som att man provat den förr, men det kommer mer, positivt innehåll, som gör att feelingen blir ny 😊

Humle och beska samt sötma, om vartannat, men det är lite svårt att se vem som står först i kön. Som nummer två står massor andra delar som pockar på uppmärksamhet. Kåda finns, men även sockerkaka (yummie), lite tropik a’la grape och nice ananas.

Får lite feeling av nektar som ska blandas ut med vatten, men denna ska inte blandas ut, har beska och styrka, på ett nice positivt sätt.

Jorå, denna var ju lätt att tycka om. Priset spelar roll och jag kräver kanske mer för att det ska bli riktigt bra. Men annars, yummie 😛

 

Tomas

Beermatchs skarpa hjärna! Gillar och provar allt inom öl. Öl är en dryck som ska upplevas, men varje sort och tillfälle är unikt i sig självt. Att pröva sig fram är att ständigt stå inför en resa i förändring, men den är väl värd att vara med på och uppleva. Våga prova så upptäcker du också nytt!
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
3 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer