You are currently viewing 100W IPA
100W IPA

100W IPA

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blog / Ipa

Tidigare inlägg av Per förpliktigar en hel del, och jag har sällan kunnat hålla mig borta från en utmaning, denna gång för att se om det verkligen kan vara “världens bästa IPA” från bryggeriet Nya Carneige.

Inlägg: https://beermatch.se/100-w-ipa/

Möts av fin och tydlig beska, detta i kombination av fukter, tropiska sådana. Den lilla sötman finns undeliggande med på resan. Frisk och fräsch, men också en aningens “saftig” utan att det är speciellt negativt. Av alkoholen på 6.8% känns inte överdrivet mycket.

Ok Per (tidigare inlägg), kan hålla med om att det är en fin IPA, och till pengen 27 kronor kanske lite mer än så. Men längre än så sträcker vi oss inte här ?

Här har bryggeriet lyckats bra med balansen mellan de olika tingen som pockar på utrymme i en flaska på 33 cl. Släcker törsten fint, och nice i rätt sällskap.

Inte världens bästa IPA, inte heller på pallplats enligt min bedömning. Finns andra som är betydligt bättre än denna. Sorry Per, ett gott försök ? ?

Tomas

Beermatchs skarpa hjärna! Gillar och provar allt inom öl. Öl är en dryck som ska upplevas, men varje sort och tillfälle är unikt i sig självt. Att pröva sig fram är att ständigt stå inför en resa i förändring, men den är väl värd att vara med på och uppleva. Våga prova så upptäcker du också nytt!
17 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer