You are currently viewing Pistonhead Haze Lager 5,1%

Pistonhead Haze Lager 5,1%

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blog

Aromahumlen galaxy tillsammans med bitterhumlen magnum ger oss ett somrigt öl. Jag kan tänka mig att starta upp med denna törstsläckare för 11kr i sin enkelhet eller som en husöl till grillen. Förvänta dig inga smaksensationer men helt ok och lite till. Spendrups testlaboratiorium Brutal brewing tycker denna öl är ett bra komplement till Flat tire och Kustom lager och denna öl har det lilla extra så denna är min favvo av dessa lågprisalternativ. Smakerna jag känner är mest ljust bröd och nektarin som utan krusiduller dricks med välbehag.

Ulf

Ja det här med ölintresset har ju ökat och kul för de andra att de har tagit med en kille som kan höja nivån. Jag gillar ipa som många andra men försöker bredda min kompetens och är öppen för att prova många öl. Det finns även ett stort intresse för film, musik och välmående.
2 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer