Petit Ipa 4.7%, Defender Ipa 5.5%
Petit Ipa, Defender Ipa, Brooklyn Brewery,

Petit Ipa 4.7%, Defender Ipa 5.5%

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:3 kommentarer
  • Inläggskategori:Blog / Ipa

Ett Beermatch race mellan 2 öl. Vi njuter och trivs så gott på Brooklyn Brewery skön känsla av goda vibbar i lokalen. Petit ipa doftar fruktigt och gott. Smakar fräsch av balanserad citron och de har blandat cascade & Simcoe. En god sommar öl.

Defender Ipa har en något mörkare färg. Josig och fina smaker av melon och citron. Anar även lite örter och sedan lite bitterhet på slutet. Smakar gott och den vinner iallafall denna match.

Hamnar sedan bredvid 5 killar som äter tårta med öl utan etiketter? Visar sig vara bryggeriets bryggmästare som firar nya lyckade öl smaker. Gillar Brooklyn Brewery och de satsar på många ölsorter och en blandning av ursprung och bakgrund i sin personal. De har även Sverige som sitt andra hem och joint venture samarbete med nya Carnegie bryggeriet.

Ulf

Ja det här med ölintresset har ju ökat och kul för de andra att de har tagit med en kille som kan höja nivån. Jag gillar ipa som många andra men försöker bredda min kompetens och är öppen för att prova många öl. Det finns även ett stort intresse för film, musik och välmående.
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
3 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer