You are currently viewing Mikkeller Hotel Henri
Mikkeller Hotel Henri

Mikkeller Hotel Henri

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blog

Ger mig på ännu en Saison, denna gång en öl från Belgien.

Jisses vilken öl, solar plexus får motta ett slag direkt! Hinner inte blockera, bara att ta emot, och det gör jag så gärna denna gång.

En nyansrik omfattande smakupplevelse som jag inte riktigt såg komma ? finns så mycket att finna och som jag fortsatt hittar, wow!

Vilken tur att jag plockade ner 2 stycken, nu vet jag vad som väntar nästa gång.

Priset, endast 25 pix vilket är väl värt för denna upplevelse och hantverk.

Tomas

Beermatchs skarpa hjärna! Gillar och provar allt inom öl. Öl är en dryck som ska upplevas, men varje sort och tillfälle är unikt i sig självt. Att pröva sig fram är att ständigt stå inför en resa i förändring, men den är väl värd att vara med på och uppleva. Våga prova så upptäcker du också nytt!
4 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer