Mazurka Lager 5.2%

Mazurka Lager 5.2%

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:3 kommentarer
  • Inläggskategori:Blog

Ett färgglatt släpp från Stigbergets bryggeri i ett samarbete med Omnipollo. En lager som på pappret låter spännande och nu förväntar jag mig lite mer. Varför det? Jo, för att både Stigbergets och Omnipollos öl brukar smaka mycket bra och vara lite extra. Här kommer smakerna med först sötma och sedan örter med en balans som är god. Ett lager som jag gillar men når inte riktigt upp till min förväntade nivå. Gott så att jag kan lägga 30kr igen för det är fina smaker som kommer fram. Jag kanske varit aningen snabb med betyget innan ölen fick en lagom temp. Men det är ett gott lager öl. Inget som sticker ut men den dricker jag gärna igen och passar till mat såsom sallad, fisk eller skaldjur.

Ulf

Ja det här med ölintresset har ju ökat och kul för de andra att de har tagit med en kille som kan höja nivån. Jag gillar ipa som många andra men försöker bredda min kompetens och är öppen för att prova många öl. Det finns även ett stort intresse för film, musik och välmående.
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
3 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer