You are currently viewing Maredsous 10 Triple
Maredsous 10 Triple
  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:2018-06-05
  • Inläggskategori:Blog

Maredsous 10 Triple

Bartendern frågar, vad önskas? Jag svarar, en belgisk öl som jag ännu inte provat ? Finner ganska snabbt en flaska som fångar min blick. En Maredsous jag tidigare inte sett eller provat. Oj, den ligger på hela 10%

Kan knappt hålla mig, med spänd förväntan tar jag den första smak-sippen. Satan i gatan, lika välbalanserad som jag önskade och samtidigt fruktade. Lagom söt med en viss beska vilket passar väldigt bra.

Färgen är helt underbar, liksom bärnsten som reflekteras i solen. Många saker som ska samsas i en liten flaska, men underbart då det gör det. Denna öl är en riktigt läcker och väldigt uppskattad öl. Åtminstone om du frågar denna testare ? måste erkänna att denna skapelse är ett riktigt litet underverk, kanske inte i nivå med de 7 men steget därefter ?

Tack att denna Maredsous går att beställa i kolli om 6 stycken flaskor.

7 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer