You are currently viewing Lindemans apple
Lindemans apple

Lindemans apple

Vad händer? Han plockar korgen full och säger att den bara är fantastisk! Vad har jag missat? Tänker att denna måste ju testas, kan ju vara en oslipad diamant!

Det första som jag möts av är naturligtvis en tydlig doft och smak av äpple, föga chockerande då den ju heter Apple ?  sötman och fruktigheten hänger på, och även viss smaknyans som skulle kunna vara kanel men är inte 100 på den.

Men är denna en öl, eller är det en hybrid. Mina tankar far lite hit och dit då jag funderar på om någon bytt mitt glas till en cider!? Den är fräsch och passar väldigt bra som fördrink eller en bra törstsläckare en varm dag som denna. Nu har den testats, och jag kanske nöjer mig med det åtminstone för stunden. Men uppskattas en hybrid av cider och öl så är denna ett bra alternativ.

Tomas

Beermatchs skarpa hjärna! Gillar och provar allt inom öl. Öl är en dryck som ska upplevas, men varje sort och tillfälle är unikt i sig självt. Att pröva sig fram är att ständigt stå inför en resa i förändring, men den är väl värd att vara med på och uppleva. Våga prova så upptäcker du också nytt!
1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer