Lagunitas Waldos special ale
Lagunitas Waldos special ale

Lagunitas Waldos special ale

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer
  • Inläggskategori:Ale / Blog

Fortsatt semester och sol, nåja, emellanåt då, får njuta av stunderna. Abstinensen från vandring Norge kvarstår, ger mig därför ut till Hallsta ängar och dess omgivning, berget med utsikt, Klevberget. En riktig godbit!

Efter att ha landat på hemmaplan finner jag en annan godbit. Den har recenserats tidigare, men är väl värd ännu ett besök på Beermatch. Se gärna tidigare recension av Beermatch-Henrik. Nää, vi är inte sponsrade av Lagunitas heller denna gång 😊 men ges möjligheten till sponsring så lyssnar Beermatch 🤓

Lagunitas The Waldos special ale har verkligen allt en riktigt fin öl i denna genre behöver och ska ha. En fantastiskt god öl helt enkelt. Passa på att inhandla om tillfälle ges, just nu finns den dock ej att tillgå på SB.

Tomas

Beermatchs skarpa hjärna! Gillar och provar allt inom öl. Öl är en dryck som ska upplevas, men varje sort och tillfälle är unikt i sig självt. Att pröva sig fram är att ständigt stå inför en resa i förändring, men den är väl värd att vara med på och uppleva. Våga prova så upptäcker du också nytt!
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
2 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer