High Nose Snow 5.2%
High Nose Snow

High Nose Snow 5.2%

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Blog / Julöl

Inför julen 2015 såldes hela den första leveransen till Systembolaget slut på en kvart! Högsta betyg i DN 2018! Vad smakar den då? Det är en mycket god julöl som har en fin balans av tallbarr, örter, svag grape men avslutas med en bestämd beska.  Inget överflöd utan bestämd riktning av smaker och jag kan gärna dricka denna julöl året om. Färgen är bärnsten och fin skumhatt.

Höganäs Bryggeri har ett öllaboratorium under namnet High Nose Brew för oss ölnördar. Deras jobb där är att ge ut litet mindre men mer spännande sortiment.  Senast i raden en African pale ale med influenser från Sydafrika. Etiketten är värd de 30kr som ölen kostar. Vilket fint konstverk!  Är du intresserad av att dricka goda öl 2019 så ska du lägga upp High Nose Brewery som en favorit.

Jag sprang på de första gången på en ölmässa i Mölle och därefter har de en plats i mitt hjärta.  Goda öl och ett jordnära och trevliga personer som jobbar i medvind.

Ulf

Ja det här med ölintresset har ju ökat och kul för de andra att de har tagit med en kille som kan höja nivån. Jag gillar ipa som många andra men försöker bredda min kompetens och är öppen för att prova många öl. Det finns även ett stort intresse för film, musik och välmående.
4 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer