Hazy Bulldog APA
Hazy Bulldog APA Gotlands bryggeri

Hazy Bulldog APA

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:5 kommentarer
  • Inläggskategori:Ale / Blog

Ett av de bryggerier som nog främst nått fastlandet så är det nog Gotlands bryggeri. Har nog provat flertalet från dem, men till dags dato inte deras Hazy Bulldog. Ska bli spännande, håller detta bryggeri högt 😊 gillar också att Krut får leva kvar 😀

När kapsylen väl lämnat flaskan så kommer de tropiska dofter ut till allmänheten. Fin ljuv doft av tropikerna samt kanske lite smörkola. Blir en fin och någorlunda tät skumkrona.

Smaken är på samma gotländska karta, tropik a’la apelsin, ananas och passion. Allt detta i kombination med tydlig fin beska, härligt.

Inte blev man besviken på denna öl, den var riktigt fin. För 22 kronor till och med lite mer än så 👍 Ser på SB att den inte finns på orten, blir till att beställa!

 

Tomas

Beermatchs skarpa hjärna! Gillar och provar allt inom öl. Öl är en dryck som ska upplevas, men varje sort och tillfälle är unikt i sig självt. Att pröva sig fram är att ständigt stå inför en resa i förändring, men den är väl värd att vara med på och uppleva. Våga prova så upptäcker du också nytt!
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
5 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer