Garden of Sweden 6.4%

Garden of Sweden 6.4%

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:3 kommentarer
  • Inläggskategori:Blog

En öl som först förvånar smaklökarna. Ska jag tycka om det här? Vad är det för annorlunda smaker egentligen. Hallon känner man tidigt och sedan kommer blodapelsin smakerna. Efter ett tag så känner jag mig tveksam. Jomän gillar jag den inte lite i alla fall. Jag kommer överens med mina tankar om att det finns spännande saker i glaset som ändå blir lite kittlande och visst dricker jag upp den. Den övertygar mig inte och bryggeriet har tidigare andra fullträffar som jag hellre lägger mina 30kr på.

Ulf

Ja det här med ölintresset har ju ökat och kul för de andra att de har tagit med en kille som kan höja nivån. Jag gillar ipa som många andra men försöker bredda min kompetens och är öppen för att prova många öl. Det finns även ett stort intresse för film, musik och välmående.
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
3 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer