You are currently viewing Founders Dirty Bastard
Founders Dirty Bastard
  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:2018-06-03
  • Inläggskategori:Ale / Blog

Founders Dirty Bastard

En ale är alltid en ale kan man ju tro, men så är det inte alls. Finns väldigt stor variation inom denna genre. En variant är skotsk ale. Denna har mer maltsmak och också som oftast är den lite mer alkoholstark. Dessa båda faller mig väl till belåtenhet ?vet sedan tidigare att jag uppskattat skotsk ale, men nu erkänner jag det offentligt ? jag xxx denna genre.

Ok, behöver spoila denna redan innan min beskrivning. Denna öl är verkligen en öl som jag uppskattar och rekommenderar övriga att prova.

Den har en rökighet och touch av torv (uppskattas då jag även gillar annan dryck som har den egenskapen). Smak av kola samt något rostat nötigt. Färgen är mörk och den har en härlig skumkrona. Doften är yummie!

Strax under 30 riksdaler så får du en öl med styrka och karaktär som heter Founders Dirty Bastard!