Du visar för närvarande Fat Pocket – Det är på tiden!
  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:2023-10-27
  • Kommentarer på inlägget:2 kommentarer
  • Inläggskategori:Ipa

Fat Pocket – Det är på tiden!

Spanien har fått förstärkning från USA! Tre amerikanare har flyttat till Baskien Spanien och startat ett bryggeri med det fyndiga namnet Basqueland Brewing. Fat Pocket är en dubbel ipa på 8% och är riktigt trevlig! Fruktig tropisk doft och grumligt sandgul i färgen. Fin skumhatt som ligger kvar länge.
Fyllig rund tropisk smak av passionsfrukt, ananas, honung och nektariner. Beskan lägger sig fint i gommen, nästan retsamt trevlig, (ni vet, som en skit-trevlig person man nästan blir trött på! Men här håller sig beskan inom ramarna, f-n bara det kan ju vara retligt inser jag.)
Men smakerna slutar inte här! Grape dyker upp och nått lite mer spritigt men inte alls oinbjuden snarare väldigt fint kryddigt liksom.
Nä den här var riktigt intressant och lite ny i ipa- världen för mig. Spännande och inte en sekund för tidigt, snarare vart har du varit?
Eller överdrivet jag igen..? Nä tusan det här är annorlunda. Det söta fruktiga krockar lite med sältan och beskan på ett mycket sublimt sätt som gör den mycket intressant.
Kul att Spanien äntligen fått någon som kan göra mer än god lager. Det förtjänar Spanien!
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
2 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer