You are currently viewing Don’t Fläder Yourself
  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:2019-09-10
  • Inläggskategori:Blog / Veteöl

Don’t Fläder Yourself

Av en tillfällighet stötte jag på bryggeriet Den bryggande Holländaren. Blev nyfiken, läste in mig, och beställde dryck. När jag hämtade ut denna blev det viss nyfikenhet och uppståndelse på SB kring denna öl, en av personalen menade att denna var omtalad. Oj då, här var nivån lagd!

Doften är tydlig, samt fräsch. Här samsas kryddor, malt och förvånande nog, fläder 😳

Smaken är även denna tydlig fläder, kryddor och citronzest. En frisk fräsch öl, samt väldigt god. Inte så annorlunda som min tanke låg innan jag provade denna öl. Positivt 👍

Ett intressant bryggeri, vilken tur att jag har flera varianter från dem 😀

3 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer