You are currently viewing Dark side Imperial ale
  • Inläggsförfattare:
  • Inlägget publicerat:2019-07-05
  • Inläggskategori:Ale / Blog

Dark side Imperial ale

En tom tågstation. Tre passioner för öl. Så började historien om Train Station Brewery.

This beer is not lagom. Om du inte verkligen gillar öl, köp något annat. Så inleder bryggeriet beskrivningen för denna öl. Och de som känner mig vet att jag oftast tar mig an en utmaning. Naturligtvis även denna gång!

Oj, jisses, det här var något helt annat än vad jag är van vid. Har provat något liknande en gång tidigare, och det slutade lite sisådär. Tror det var Double Bastard den gången.

Mycket komplex öl, tydlig malt, alkoholen på 9% tränger igenom ganska tydligt, ganska söt, smaker av kaffe och choklad samt smörkola.

Jaa, det här var en rejäl utmaning 😳 har lite svårt att vara helt positiv, men jag gillar ju öl, men ärligt, går lite bet på denna. Blir alldeles för alkoholig smak, och det dövar det mesta där omkring. Har nu antaget utmaningen, och det känns bra, men ölen är tyvärr inget för mig. Och jag som trodde att jag gillade öl!

4 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer