Blue point Ipa, Brooklyn Brewery Summer Ale

Blue point Ipa, Brooklyn Brewery Summer Ale

  • Inläggsförfattare:
  • Kommentarer på inlägget:3 kommentarer
  • Inläggskategori:Ale / Blog / Ipa

Dubbel recension av 2 fina öl. Vi besöker Chelsea Market som är lokal marknad för mat och butiker. I ett myller av folk och butiker så finner vi lugnet en trappa ner med pizza och 2 spännande öl. Blue Point är ett lokalt bryggeri som brygger med innerlighet och känsla. Deras ipa på 6% har fin doft av tallbarr och örter. Smakar god beska med lite josiga toner av fräsch äpple, aprikos och grape. Den är inspirerad av NY och dess blandning av folk. Klart god och den vinner denna match mot Brooklyn.

Brooklyn Brewery ger ut en summer session. Smakar utmärkt men är något mer tillbakadragen än josig. Willamette, Cascade, Amarillo är humlen som de har blandat ihop. Lättdrucken på 5% och passar till sommarmat eller bara som en god törstsläckare. Brooklyn Brewery kommer att besökas inom kort och med en ny rapport från detta intressanta bryggeri.

Ulf

Ja det här med ölintresset har ju ökat och kul för de andra att de har tagit med en kille som kan höja nivån. Jag gillar ipa som många andra men försöker bredda min kompetens och är öppen för att prova många öl. Det finns även ett stort intresse för film, musik och välmående.
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
3 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer