Sigtuna Organic Ale

Sigtuna Organic Ale

Jag brukar tycka Sigtunas bryggerier gör ganska insmickrande och stabila öl. Per provade ölen för tre år sedan och gav tummen upp. Jag känner inte lika under denna provning. Det känns som smakerna är lite blyga och inte så tydliga. Sirap och aprikos finner jag men sedan tonar den av. Kanske jag som missat något men det finns bättre öl för en tjuga i mitt tycke.

Foto: Gabriella Gylling

Ulf

Ja det här med ölintresset har ju ökat och kul för de andra att de har tagit med en kille som kan höja nivån. Jag gillar ipa som många andra men försöker bredda min kompetens och är öppen för att prova många öl. Det finns även ett stort intresse för film, musik och välmående.
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer