Det verkar ju vara inne ha nissedörr hemma numera och det förs ju en viss
debatt om det i media. Tydligen ska det vara stressande, sa de på radion.
Ja, jag har en hemma, men praktiskt orienterad som jag är, funderar jag mer
på hur jag skulle kunna utveckla den här idén?
Gotlands Bryggeri Barley Wine är klart bärnstensfärgad. Fin brun låg
skumkrona som överraskande nog ligger kvar länge. Fruktig doft med inslag
av blöt gediget färskt virke och riktig kakao! (Det här börjar bra!)
Söt fyllig smak som, även den, ligger kvar länge i gommen. Åh vad mysigt!
(Nästan som ligga sked tänker jag utan att fatta var den tanken kommer
ifrån.) Jo men smakerna kommer och utvecklas när man är trygg och hemma
liksom? Här har vi en fin rundtur av smaker som lugnt och ordnat radar upp
sig. Fikon, kaffe, kardemummakaffe, aprikos, sötlakrits, nysågat fruktträd
av nått slag. En vinös dessertöl säger Gotlands Bryggeri och jag kan delvis
instämma i det, med tillägget himmelsk god!
För att göra det lite roligare på jobbet har jag föreslagit att vi ska
dekorerat entrédörren som en nissedörr. Om inte annat för att det titt som
tätt alltid är en ny nisse som tittar förbi ibland.