Amundsen New England IPA

Amundsen New England IPA

Att berätta hur en öl smakar är ju lite av en sport man bör vara i hyfsad form för att utöva. Trots någon form av förkylning så ger jag mig på denna öl från Norge. Lite osäker på vad jag hittar här bakom ”täpptheten”. Egentligen vill jag noga bara säga att den är väldigt god men den är värd mycket mer beskrivning än så. Ananas absolut och lite mandarin/vitpeppar, koncentrerad tropisk smak. Får nog komma tillbaka till Amundsen New England IPA för att ta reda på mer en annan gång. Köp! Är min rekommendation. 

Henric

Har stort intresse för den engelska kulturen oavsett om det gäller mat, film, politik. Självklart gäller det så även öl. Reser jag någonstans så är det ofta till de Brittiska öarna förstås. Gillar IPA och Lager
Abonnera på kommentarer, missa inga repliker.
Meddela om
guest
2 kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer