Beermatch policy gällande fakturor och digital kassahantering

Vi samlar in information om dig under kassan på vår webbplats. Denna information kan innehålla, men är inte begränsad till, ditt namn, e-postadress, telefonnummer, adress, IP och andra uppgifter som kan begäras från dig för att behandla din betalning och behålla dina fakturainformationer av juridiska skäl.

Genom att hantera dessa uppgifter kan vi också:

- Skicka viktig konto / faktura / serviceinformation.
- Uppskatta skatter baserat på din plats.
- Svara på dina frågor eller klagomål.
- Behandla betalningar och förhindra bedrägliga transaktioner. Vi gör detta på grundval av våra legitima affärsintressen.
- Behåll historisk betalnings- och fakturahistorik. Vi gör detta på grundval av juridiska skyldigheter.
- Ställ in och administrera ditt konto, ge teknisk och / eller kundsupport och verifiera din identitet. Vi gör detta på grundval av våra legitima affärsintressen.

Förutom att samla in information i kassan kan vi också använda och lagra dina kontaktuppgifter när vi manuellt skapar fakturor för krav på betalningar relaterade till tidigare avtal eller avtalade villkor.

Vad vi delar med andra

Vi delar information med tredje part som hjälper oss att tillhandahålla våra betalnings- och faktureringstjänster till dig; till exempel PayPal.

Vi accepterar betalningar via PayPal. När du behandlar betalningar kommer en del av dina uppgifter att överföras till PayPal, inklusive information som krävs för att bearbeta eller stödja betalningen, såsom inköpssumman och faktureringsinformationen.

Se PayPal Sekretesspolicy för mer information.